10 september 2011
10:30

Referat: Lagga-Långhundra BK F99 - Häverödals SK

Näst sista matchen den här säsongen, borta mot Lagga/Långhundra.
Den här matchen försökte vi tagga till tjejerna att från start. De senaste matcherna har det tagit en stund innan de kommit igång och det lyckades bra. Första halvlek var bra från vår sida men det var Lagga/Långhundra som var närmast mål genom ett stolpskott. Vi hade många skott men antingen så sköt vi på målvakten eller utanför.
I pausen märktes en del frustration men vi kom överens om att fortsätta spela som tidigare.
I den andra halvlek kom så första målet genom Maja och vi hade 0-1. Tjejerna blev lite mer uppåt och piggare nu och snart så gjorde Gry 0-2 efter en del missade chanser i matchen. Det gav visst mersmak så Gry passade på att också göra 0-3 innan Matilda gjorde det sista målet för dagen med ett rykande skott i stolpen och via målvakten och in i mål.
Efteråt var alla nöjda och konstaterade glatt att vi nu passerat över 50 gjorda mål denna säsong! Bra jobbat av alla och skönt att ni inte gav upp fast det första målet satt långt inne. Tack också till Eva som ställde upp som lagledare när det behövdes. Med på planen idag var: